Les parròquies de Cerdanyola, a punt per a la Setmana Santa

La benedicció del Diumenge de Rams i el Via Crucis del Divendres Sant, les activitats més esperades

Un any més s’acosta la Setmana Santa a Cerdanyola del Vallès, i tant la parròquia de Sant Martí com la parròquia del Roser tornen a omplir d’activitats els carrers de la ciutat. Aquestes són les programacions de les dues parròquies:

Parròquia Sant Martí

Programa Setmana Santa Parròqiua Sant Martí

Programa Setmana Santa Parròqiua Sant Martí

A la parròquia del centre de la ciutat, la Setmana Santa començarà el diumenge 2 d’abril a les 10.45 h amb la processó de rams que passarà pel passeig Cordelles, el carrer Sant Martí, el carrer Sant Ramon i finalitzarà a la plaça Joan Pau II. A les 11.30 i a les 13 h es farà la benedicció de les palmes i els rams i la missa.

El Dimecres Sant la processó de Jesús Captiu sortirà de la plaça Joan Pau II a les 19 h i recorrerà el carrer Sant Iscle, l’Avinguda Primavera, l’avinguda Catalunya i el carrer Francesc Layret, per acabar un altre cop a la plaça Joan Pau II.

Ja el Divendres Sant, el Via Crucis començarà a les 10 h a la parròquia del Roser per acabar davant de la parròquia de Sant Martí. El recorregut passarà per l’avinguda Espanya, el carrer Sant Casimir i el carrer Sant Ramon. A la tarda tindrà lloc la processó de Jesús de Natzarè, la Verge dels Dolors i Sant Joan Evangelista. Sortirà a les 17.45 h de la plaça Joan Pau II i recorrerà el carrer Sant Iscle, les avingudes Primavera i Catalunya i el carrer Francesc Layret, per tornar a la plaça Joan Pau II.

Parròquia de la Mare de Déu del Roser

Consulta la programació de la parròquia de la Mare de Déu del Roser.

A la parròquia situada a l’Avinguda Espanya, la benedicció de les palmes i els rams es farà a les 11.45 h. Abans de la benedicció tindrà lloc la missa en català i després en castellà. El Dijous Sant a les 20 h hi haurà l’Hora Santa i el Divendres Sant el Via Crucis sortirà a les 10 h davant de la parròquia del Roser, per acabar a la parròquia de Sant Martí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.