Les parròquies de Cerdanyola recuperen la tradicional celebració de Setmana Santa

Es recupera la benedicció popular del Diumenge de Rams

Després de dos anys d'adaptacions del programa habitual de Setmana Santa a causa de la pandèmia, les parròquies de Cerdanyola del Vallès recuperen el format habitual de les celebracions. Aquest any hi tornarà a haver la benedicció popular de rams i les diferents processons.

Parròquia de Sant Martí

Consulta el programa sencer a la Parròquia de Sant Martí.

A la parròquia del centre de la ciutat, la Setmana Santa arrencarà el diumenge 10 d'abril, a les 11 h, amb la processó de rams que recorrerà el passeig Cordelles, el carrer de Sant Martí, el carrer de Sant Ramon i acabarà a la plaça de Joan Pau II. A les 11.30 h i a les 13 h es farà la benedicció dels rams i les palmes

El Dimecres Sant, el 13 d'abril, la processó de Jesús Natzaré sortirà a les 19 h passant per la plaça de Joan Pau II, el carrer de Sant Iscle, les avingudes Primavera i Catalunya, el carrer Francesc Layret i tornarà a la plaça de Joan Pau II. 

Ja en Divendres Sant, el Via Crucis sortirà, a les 10 h, de la parròquia del Roser i passarà per l'avinguda Espanya, el carrer de Sant Casimir, el carrer de Sant Ramon i acabarà  a la plaça de Joan Pau II. A les 17.45 h del mateix dia es farà la processó de Jesus Captiu, Verge del Dolor i Sant Joan. Passarà pel carrer de Sant Iscle, les avingudes Primavera i Catalunya, el carrer Francesc Layret i tornarà a la plaça de Joan Pau II. 

Parròquia de la Mare de Déu del Roser

Consulta el programa sencer a la Parròquia del Roser.

A la parròquia situada a l'avinguda Espanya la benedicció de rams es farà a les 11.30 h i abans i després es faran les mises. En Dijous Sant hi haurà l'Hora Santa i en Divendres Sant, el Via Crucis sortirà de la Parròquia de la Mare de Déu del Roser i anirà fins la Parròquia de Sant Martí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.