El pessebre de l'Escola d'Arts de l'Ateneu s'inspira amb 'La nit estrellada' de Vincent Van Gogh

El pessebre ha estat elaborat pels alumnes de plàstica de l'Escola d'Arts de l'Ateneu, des de P5 fins a 1r d'ESO

Cada any els alumnes de plàstica de l'Escola d'Arts de l'Ateneu, des de P5 fins a 1r d'ESO, realitzen una instal·lació artística com a pessebre. Cada curs es treballa en un concepte diferent. Aquest any és el 'Blau'  i l’alumnat s’ha inspirat en l'obra de Vincent Van Gogh, 'La nit estrellada' en què predominen les tonalitats dels diferents blaus.

El professorat ha treballat amb els infants diferents tècniques de dibuix i volum, creant una obra tridimensional amb la qual volen sorprendre el públic amb el pessebre més artístic de tota Cerdanyola del Vallès.

El pessebre, instal·lat a l’Ateneu, es podrà veure i visitar fins al 2 de febrer. Es va inaugurar aquest dimarts 12 de desembre amb la presència de l'alcalde, Carlos Cordón, i el regidor de Cultura, David González, així com de les families dels infants. La Coral de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès, dirigida per Manel Cubeles, va amenitzar l’acte cantant nadales.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.