La piscina del Turonet obre cada dissabte d'agost a la nit

Un resum dels horaris i dels preus de les tres piscines Municipals, que tanquen el 4 de setembre

A Cerdanyola s'ha pogut gaudir de les piscines municipals des del juny que van obrir les portes, fins al 4 de setembre que tancaran. Les tres piscines, la del Bosc Tancat, la del Turonet i la del Centre Cívic de Montflorit, obren tots els dies excepte l'última que tanca els caps de setmana. A més, la del Turonet ofereix també horari nocturn els dissabtes d'agost. 

Horaris i preus del Turonet

L'horari habitual d'obertura de la piscina del Turonet és de dilluns a diumenge de 10.30 a 19.30 h. L’espai disposa de dues piscines, una de gran i una de petita, una àmplia zona de gespa i servei de bar durant tot l’horari. La piscina ofereix abonaments de temporada familiars i individuals, a banda de les entrades individuals de dia amb preus que varien segons adults, infants i gent gran.

L'entrada d'adult val 5,40 € els dies feiners i 6,50 € els caps de setmana. També hi ha entrades a preu més reduït per accedir a la piscina a partir de les 17h, i en aquest cas, el preu es redueix aproximadament un euro. Es pot consultar el detall de cada preu en aquest enllaç, on també es poden comprar els abonaments i consultar els preus reduïts. 

En l'horari nocturn els preus també varien. L'horari d'obertura a la nit és de 20.30 a 00 h i l'entrada d'infants val 4 € i 5 € la d'adults. 

Horaris i preus de Montflorit

La piscina del Centre Cívic Montflorit obre només de dilluns a divendres. L'horari ha variat al llarg de l'estiu, però entre el 30 de juliol i el 4 de setembre es pot accedir d’11 a 19 h. La piscina està ubicada al Centre Cívic de Monflorit, en una zona tranquil·la i acollidora amb servei de restaurant. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments segons horari d'entrada, si s'és adult o infant, si s'és família monoparentals, entre d'altres. 

Es recomana reservar amb antelació per controlar l’aforament, sobretot els caps de setmana, trucant al telèfon 684 39 89 58 o 93 691 52 62.

Horaris i preus de Bosc Tancat

Les Piscines de Bosc Tancat romandran obertes fins al setembre en horari de dilluns a diumenge de les 10 a les 19 h. 

El recinte disposa de quatre piscines de diferents mides i profunditats amb un sistema de depuració de l’aigua de cloració salina i un gran espai de gespa amb una pineda. Les piscines ofereixen entrades individuals i per a grups a diferents preus segons l’edat i el dia de la setmana. També hi ha l’opció de comprar un abonament quinzenal.

Taula de tarifes de la piscina del Bosc Tancat. FOTO: Web del Bosc Tancat

Taula de tarifes de la piscina del Bosc Tancat. FOTO: Web del Bosc Tancat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.