La piscina del Turonet també obrirà les nits de divendres i dissabte

La piscina del Turonet de Cerdanyola tindrà horari nocturn dos dies a la setmana

A partir d'aquest divendres 23 de juliol, la piscina del Turonet ampliarà el seu horari i les nits dels divendres i dissabtes de juliol i agost també s'hi podrà accedir de 20.30 h a 00.30 h. En aquest horari el bar de la instal·lació romandrà obert i oferirà servei.

"Davant la demanda de les persones usuàries de la piscina i amb la intenció que més persones puguin gaudir de la instal·lació el govern municipal ha aprovat l’ampliació del seu horari en la darrera Junta de Govern Local", expliquen des de l'Ajuntament de Cerdanyola.  Amb aquesta mesura es vol ampliar un servei d’estiu que en aquests moments, per motius de seguretat davant la COVID-19, ofereix un aforament del 70%.

Els preus per accedir en horari nocturn a la piscina són:

  • Divendres nit: Entrada infantil 2,5€; Entrada adult 4€
  • Dissabte nit: Entada infantil 4€; Entrada adult 5€

No cal fer reserva prèvia, però l’accés està condicionat a l’aforament del recinte. A més, per fer ús de la piscina en horari nocturn serà necessari comprar l’entrada tot i disposar d’un abonament de temporada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.