Les piscines del Bosc Tancat no obriran l'1 de juliol

El Ple Municipal del mes de juny no podrà aprovar l'aval de la nova empresa gestora perquè s'ha presentat amb defectes de forma

Les piscines del Bosc Tancat no podran obrir portes l'1 de juliol. L'últim tràmit que faltava completar havia de passar pel Ple Municipal d'aquest dijous 30 de juny, però l'aval de l'empresa no ha arribat correctament i caldrà esperar. La nova gestora ja ha fet obres de millora a les piscines, però cal que presenti una garantia per tirar endavant el contracte de la instal·lació municipal.

Segons informava l'Ajuntament, durant els últims dies, el consistori ha estat pendent de què la nova empresa gestora del Bosc Tancat, Gimnàs Atlante Vallès, presentés una garantia o aval del contracte per tal que aquest sigui legal. L'Ajuntament indica que l'empresa ha presentat l'aval, però ha arribat amb un defecte de forma. "El 28 de juny, vam rebre una garantia de 100.000 euros de part de l'empresa Marmara Master en nom de Gimnàs Atlante", ha explicat aquest dijous el regidor de Serveis Econòmics, Javier Sánchez, durant el Ple Municipal. L'Ajuntament, però, ha hagut de retornar aquesta garantia perquè cal que l'ingrés es faci des de l'empresa gestora del servei públic. 

Sánchez ha indicat que l'empresa no ha pogut fer-ho durant aquest dijous per problemes amb l'entitat bancària, però la companyia assegura que ho podran fer en quatre dies. Si l'aval arriba durant els pròxims dies, el govern convocarà un Ple Extraordinari per resoldre la qüestió i obrir les piscines aquest estiu. Si no arriba, es tirarà enrere el contracte. 

Així, encara caldrà esperar uns dies més per saber si el Bosc Tancat pot obrir aquest estiu

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.