Les piscines d'estiu de Cerdanyola obren les seves portes

La piscina de Montflorit serà la primera a obrir el 23 de juny

L'estiu ja ha arribat i, amb ell, les piscines descobertes de Cerdanyola del Vallès es preparen per obrir portes i iniciar la temporada. La primera a fer-ho serà la de Montflorit, que obrirà el dimarts 23 de juny. La piscina del Bosc Tancat obrirà a partir del dissabte 27 de juny i, finalment, la piscina del Turonet el 27.

Mesures extraordinàries per la Covid-19

Enguany, però, a casua de la situació recent de crisi sanitària per la Covid-19, les piscines municipals han pres diferents mesures per garantir la seguretat dels usuaris. 

Horaris de la piscina Montflorit

Hi haurà un primer torn d'11 h a 14.45 h. Quan s'acabi aquest torn, tots els usuaris hauran de sortir del recinte perquè es duran a terme tasques de neteja i desinfecció del lloc. L'altre torn començarà a les 15.15 h i acabarà a les 19 h. 

Els veïns i veïnes hauran de reservar una plaça per telèfon al 684 39 89 58 o enviar un correu electrònic a l'adreça: [email protected]. Tot i que l'usuari pot reservar fins al mateix dia el seu lloc a la piscina, es recomana fer-ho amb temps. 

A més, les dues primeres setmanes, l'aforament permès és del 50 %, és a dir, una capacitat de 80 persones. Més endavant és possible que la capacitat del recinte s'ampliï fins al 75%. 

Horaris de la piscina Turonet

 

El primer torn serà d'11 h a 14 h, el segon de 14 h a 17 h i el tercer de 17 h a 20 h. 

Els usuaris, preferentment, hauran de reservar el seu lloc a través de la pàgina web de la piscina, que estarà operativa a partir del dimarts 23 de juny per començar a fer la compra d'abonaments i entrades. 

L'aforament, en principi, queda reduït al 50% de la seva capacitat i l'espai de la piscina només podrà acollir a 150 persones. 

Horaris de la piscina Bosc Tancat

La piscina del Bosc Tancat tindrà un únic torn: de 10 h a 19 h. 

Per reservar un lloc a la piscina s'haurà de trucar al telèfon 935 805 919 entre les 14.30 h i les 15 h. 

Fins a finals de juny l'aforament serà també de la meitat de les persones i en total les instal·lacions podran acollir a unes 900 persones.