Les piscines del Turonet i Montflorit tanquen aquest cap de setmana

L'últim dia d'obertura de les piscines municipals és el 4 de setembre

La temporada d'estiu tanca un any més, també les piscines municipals del Turonet i de Montflorit. El diumenge 4 de setembre serà l'últim dia d'obertura d'ambdós equipaments. 

Des del 18 de juny, la piscina del Turonet ha obert de dilluns a diumenge per a rebre visitants de 10.30 a 19.30 h. L'entrada d'adult val 5,40 € els dies feiners i 6,50 € els caps de setmana. D'altra banda, la piscina del Centre Cívic Montflorit ha obert només de dilluns a divendres d’11 a 19 h. La piscina ofereix una àmplia modalitat d’entrades puntuals i abonaments segons horari d'entrada, si s'és adult o infant, si s'és família monoparentals, entre d'altres. 

En canvi, les piscines del Bosc Tancat romandran obertes fins a finals de setembre de dilluns a diumenge de les 10 a les 19 h. 

També és la recta final pels Jocs d'Aigua instal·lats al Parc del Turonet i al Parc Cordelles, que estaran disponibles fins el dilluns 5 de setembre. Es tracta de dolls d'aigua en el cas del Turonet i una escena marina en el cas de Cordelles que s'activen cada dia de 10.30 a 20 h, prement un botó. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.