Les places de la Zona Taronja seran lliures durant l'agost

El servei d'estacionament de la zona taronja estarà inactiu entre l'1 i el 31 d'agost

Les places d’estacionament de zona taronja estaran disponibles sense haver de fer servir l’app Parkunload entre l’1 i el 31 d’agost, tots dos inclosos. Així, el servei de zona taronja durant el mes d’agost queda inactiu i no hi haurà regulació ni control horari digital de les places d'aparcament.

Aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim de 90 minuts gratuïtament, de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h i dissabte de 9 a 14 h (excepte festius). Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places és completament lliure.

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu. L’1 de setembre, la zona taronja tornarà a estar activa, i per tant, caldrà fer ús de l’aplicació per poder estacionar el vehicle en les zones delimitades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.