La Plataforma per una Cerdanyola Millor promou un projecte per combatre la violència masclista

La Plataforma Ciutadana per una Cerdanyola Millor ha portat a la ciutat el projecte 'El latido de las mariposas'

La Plataforma Ciutadana per una Cerdanyola Millor ha portat a la ciutat el projecte 'El latido de las mariposas', el qual té l'objectiu d'educar en el respecte i combatre la violència masclista. La iniciativa promou la sensibilització de la població i pretén arribar al ple de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès a través d'una moció, a més de portar el projecte a les escoles de la ciutat.

'El latido de las mariposas' ha donat les seves primeres passes a Cerdanyola aquest dimecres 9 de desembre instal·lant un penjador de papallones amb missatge a l'aparador de Dolç i Salat DiS, del qual és gerent Susana Sánchez, portaveu de la Plataforma Ciutadana per una Cerdanyola Millor. La iniciativa no té un objectiu recaptatori de fons, sinó que pretén difondre un missatge de respecte. 

Montse Herrera va presentar la iniciativa a Cerdanyola davant l'alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, la regidora de Feminisme i LGTBQ+, Glòria Urbano, el regidor d'Educació, David González, la regidora de Ciutadans, Sonia Rodríguez, i la diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Maria Valle. Herrera va explicar que el projecte ja ha col·laborat amb ajuntament com el de Santa Coloma de Gramanet amb iniciatives de sensibilització.

La portaveu de 'El latido de las mariposas' a Catalunya ha demanat a l'alcalde i als regidors del govern que tinguin en compte la iniciativa per fer programes de sensibilització a les escoles de la ciutat. A més, ha recordat l'origen del projecte, el qual neix de les experiències personals de dues dones de València i Madrid, Isabel Gallardo SánchezItziar Prats Fernández.

 

Captura de Pantalla 2020 12 10 a les 0.22.50

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.