La Plataforma NO al Tribut inicia una recollida de signatures

La Plataforma vol presentar una moció al ple municipal de l'Ajuntament

Centenars de persones han participat, aquest 20 de novembre, en la concentració de rebuig al tribut de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a Cerdanyola del Vallès. La Plataforma NO al Tribut ha anunciat que inciarà una recollida de signatures pels barris per aconseguir una resposta a les seves demandes. 

En concret, la Plataforma vol aconseguir que el ple municipal de l'Ajuntament de Cerdanyola aprovi una moció que consta de diversos punts. Per una banda, demanen que si es confirma l'error en els rebuts, aquests es retirin per tal que els veïns no paguin una quantitat erronea. En segon lloc, plantegen que es faci públic el catàleg de serveis que l'AMB cobreix a partir dels diners del tribut. A més, reclamen que el catàleg es compleixi al 100% i que se'ls informi de les inversions en habitatge social, transport i manteniment de parcs que gestiona l'AMB. En un altre punt, la Plataforma proposa que es contacti amb les associacions de comerç per conèixer la realitat fiscal dels comerços de la ciutat. 

El portaveu de la Plataforma, Ignacio Laguna, va anunciar que han mantingut reunions amb la majoria de partits polítics de l'Ajuntament i que amb altres estan pendents de reunir-se. L'objectiu de les reunions és aconseguir els suports necessaris perquè la moció pugui arribar al plenari i es pugui debatre i votar. 

 

En paral·lel, la Plataforma va explicar que iniciaran una recollida de signatures als barris de la ciutat per aconseguir més suports i fer entrar les seves demandes a l'Ajuntament. "A Barberà han aconseguit més signatures que vots va aconseguir el seu govern", va posar d'exemple Ignacio Laguna.

Per últim, es va convocar als concentrats que tornessin a mobilitzar-se el pròxim dijous 28 de novembre a les 17.30 h, just abans de l'inici del ple municipal del mes de novembre.