La Policia Local incorpora tres vehicles 4x4 i dues motos elèctriques

En total, el cos policial compta amb set vehicles, una furgoneta d'atestats i nou motocicletes

La Policia Local de Cerdanyola del Vallès ha incorporat nous vehicles a la seva flota. En total, el cos policial compta amb set vehicles, una furgoneta d'atestats i nou motocicletes de diferents tipologies. 

L'Ajuntament de la ciutat ha anunciat aquesta renovació destacant que la més recent han estat tres vehicles 4x4 model Seat Ateca, dotats amb mampara de patrullatge i logotipats amb el patró batemberg d’alta visibilitat. Els vehicles també estan adaptats per poder portar un sistema de reconeixement de matrícules embarcat per ajudar a la localització de vehicles abandonats o aquells d’interès policial.

"Aquests tres cotxes s’han sumat als quatre vehicles Kia Niro incorporats en una primera fase a l’octubre passat i que són híbrids i funcionen sempre que poden en mode elèctric", assenyala el consistori. Dels quatre cotxes, tres estan retolats amb el patró batemberg i un d’ells disposa de mampara. El quart vehicle és un turisme sense logotipar.

Per una altra banda, també s’ha renovat la furgoneta d’atestats adaptant la seva retolació a la resta de la flota i alhora incorporant nous elements informàtics. La renovació del parc mòbil policial també ha tingut en compte les motocicletes. Recentment, la Policia Local va incorporar dues motocicletes elèctriques, iniciant així la renovació del parc de motocicletes policials, que compta amb quatre motos scooter Honda 250cc i tres de motos trail Honda XL650. "Les noves motocicletes elèctriques són de la marca Zero model fx7.2, disposen d’una autonomia de 146km i estan preparades per desplaçar-se per qualsevol tipus de camí", detalla l'Ajuntament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.