Es posa en marxa l'Oficina de Promoció Empresarial per atendre emprenedors i empreses

La nova oficina municipal ofereix atenció a empreses i persones que vulguin emprendre a la ciutat

Aquesta setmana s'ha posat en funcionament l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE) al carrer de Lluís Companys nº 1. Aquesta nova oficina municipal pretèn ser un espai de referència per a empreses i persones emprenedores de Cerdanyola del Vallès en la seva relació amb l’administració. Per rebre atenció presencial cal demanar cita prèvia des del web de l'OPE.

Atenció específica

"Els principals objectius que persegueix l’Ajuntament en la creació i impuls de l’OPE es fonamenten en oferir a les empreses i persones emprenedores una atenció que centralitzi la informació i els serveis oferts a través de canals presencials, telefònics o telemàtics que el permeti actuar com interlocutor únic, millorant així la qualitat de servei, la coordinació a nivell intern i relació de proximitat", assenyalen des del consistori. L'Ajuntament també planteja l'OPE com un pol d’atracció per l’activitat empresarial al municipi. 

De forma pràctica, la nova oficina ofereix assistència per accedir a programes de creació i consolidació d’empreses, per sol·licitar ajudes i subvencions, per gaudir de formació i assessorament empresarial, etc. i coordina en una única oficina tota la informació dels tràmits dels diferents serveis de l’Ajuntament que intervenen en una activitat econòmica.

La programació de cites de la web de l’OPE preveu la possibilitat d’assignar cites d’1 hora per a cada persona d’atenció durant l’horari de prestació del servei. Aquest horari es distribueix en dos blocs:

  • De setembre a juny: Dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h. / Dimarts i dijous també de 15 a 18 h
  • Dies amb horari especial: (Juliol, Agost, Setmana Santa, Nadal i laborables entre dos festius). De dilluns a divendres de 8.30 a 14 h

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.