Premien la directora del CAP Serraparera, Maria José Pérez Lucena

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona entrega els Premis a l’Excel·lència Professional 2022

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat la directora del CAP Serraparera de Cerdanyola del Vallès, Maria José Pérez Lucena. Ho ha fet en el marc dels Premis a l’Excel·lència Professional 2022 i en la categoria d'Atenció Primària.

Una vintena de professionals de centres d’atenció primària i hospitals de l’Institut Català de la Salut (ICS) han estat guardonats amb un dels Premis a l’Excel·lència Professional del COMB. L’acte de lliurament dels Premis tindrà lloc el dia 28 de novembre a l’Auditori Axa.

Els guardons es concedeixen anualment des de 2004 a criteri dels jurats constituïts per professionals de medicina de reconegut prestigi i, per això, són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar de la màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic.

En l'àmbit de l'Atenció Primària, el COMB ha guardonat la directora del CAP Serraparera de Cerdanyola del Vallès, Maria José Pérez Lucena. També han estat reconeguts professionals de municipis veïns com  Dolors Ruis Morilla, del CAP Sant Cugat o Rafael Azagra Ledesma, del CAP Ciutat Badia, en la categoria d'Educació Mèdica.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.