Els pressupostos i la presentació del programa de Sant Martí centren l'actualitat de la setmana

Aquestes han estat les notícies més rellevants de la setmana a Cerdanyola

L'actualitat política de l'úlima setmana de l'octubre ha estat marcada per l'aprovació dels pressupostos generals del 2024, davant d'un ple municipal que els va rebre amb crítiques de continuisme. A banda d'això, també ha sigut la setmana en què s'ha presentat la programació de les activitats de la Festa de Sant Martí i s'ha donat a conèixer com seran les III Jornades Smith.

 

El ple municipal aprova els pressupostos

El ple de l’Ajuntament de Cerdanyola va aprovar aquest dijous 26 d’octubre els pressupostos municipals pel pròxim 2024 amb el “no” de tota l’oposició en bloc. Tanmateix, el govern del PSC va fer valer la seva majoria absoluta per tirar endavant uns comptes que el Regidor de Serveis Econòmics, Javier Sánchez, va qualificar com a un “pressupost progressista per seguir liderant Cerdanyola”.

 

Presentada la programació de la Festa de Tardor

Una nova Festa de Tardor arriba a Cerdanyola del Vallès entre el 4 i el 13 de novembre en una edició molt especial, la que coincideix amb el 45è aniversari de la Comissió de la Festa de Sant Martí i de la pròpia festivitat. Enguany la filosofia de la festa està marcada sobretot per l'aposta en actuacions infantils  i exhibicions de cultura de molta qualitat. També es farà homenatge a una part de la història de la ciutat, a més de gaudir un any més de la Martinada i la Nit Jove, el moment més esperat pel jovent. 

 

A més a més, ja pots consultar a continuació tota la programació de la festa:

 

El MAC i el MNAC de Barcelona, compartiran les III Jornades Smith

Coincidint amb el 50 aniversari de la mort d'Ismael Smith, el Museu d'Art de Cerdanyola tornarà a protagonitzar unes jornades dedicades a l'artista català, en aquesta ocasió sota el títol ‘Miratges contemporanis’. Les III Jornades Smith se celebraran el 4 i 5 de novembre entre el Museu d’Art de Cerdanyola i el Museu Nacional d’Art de Catalunya.

 

Dos homes detinguts per robar a quatre establiments

Aquesta setmana també s'ha conegut la notícia que els agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola van detenir, el 18 d’octubre, dos homes de 29 i 31 anys com a presumptes autors de quatre robatoris amb violència a les poblacions de Cerdanyola del Vallès i Montcada i Reixac: tres robatoris a benzineres i un robatori a un establiment.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.