Un programa d'emprenedoria selecciona 25 joves del Vallès

Durant 12 setmanes se'ls facilitarà les eines necessàries perquè siguin capaços de definir una idea de negoci sòlida, viable i sostenible

El programa Explorer del Banc Santander ha seleccionat 25 joves del Vallès Occidental que desenvoluparan 14 projectes emprenedors. Durant 12 setmanes, l'Explorer els brindarà les eines necessàries perquè siguin capaços de definir una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030 fixats per les Nacions Unides.

La formació serà semipresencial i comptarà amb experts que ajudaran els participants a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l'emprenedoria i esdeveniments presencials.

Aquest dimecres ha tingut lloc la inauguració del programa a la masia de Can Serra de Rubí, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Rubí i Sant Cugat de Vallès, juntament amb el Parc de Recerca UAB.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.