El públic infantil, protagonista de les activitats nadalenques que tanquen l'any

Entre el 27 i el 31 de desembre Cerdanyola acull diverses activitats de Nadal per a infants i famílies

Cerdanyola rebrà amb els braços obrerts l'última setmana de desembre de 2023 amb activitats molt diverses i enfocades al públic familiar. Entre el 27 i el 31 de desembre es podran fer manualitats nadalenques, assistir a hipnòtics contacontes i a espectacles d'acrobàcies o de teatre, a un escape room trepidant i, com a cirereta final, un Cap d'Any matinal i infantil. La majoria d'aquestes activitats es realitzen a l'Espai Infantil del carrer Escoles. 

Manualitats de joguines i tasses de Nadal

El dimecres 27 de desembre i el dijous 28, l'Espai Infantil acull el taller 'crea-joguina', dirigit a infants de 6 a 12 anys que vulguin crear la seva pròpia joguina en família, a través de la tècnica “transfer”. L'horari de l'activitat serà de 16 a 18.45 h dimecres i de 10 a 13.45 h el dijous. Cal participar amb inscripció prèvia, que es va haver de demanar de l'11 al 20 de desembre. 

Al mateix espai es farà un taller similar el dia 27 de 10:30 a 14 h i de 16 a 19 h: un pintacares infantil i un taller infantil de creació de ninots de feltre amb motiu nadalenc. La companyia Niu de llum ofereix un espai amb l’esperit de la natura, els ritmes estacionals i les tradicions.

El pintacares de la companyia Niu de Llum. FOTO. Instagram

El pintacares de la companyia Niu de Llum. FOTO: Instagram

A més a més, els dies 28 i 29 les famílies tindran l'oportunitat de crear una tassa personalitzada en el taller 'decora una tassa d’hivern', que es farà també a l'Espai Infantil el dia 28 de 16 a 18:45 h i el dia 29 de 10 a 13:45 h. La inscripció es va haver de fer entre l'11 i el 20 de desembre. 

Sessions de contacontes

Entre els dies 27 i 29 de desembre, els amants dels conta contes podran gaudir de les millors històries. El dimecres a les 12 h a l'Espai Infantil es farà l'activitat Contacontes Desexplicats, a càrrec de Vivim del cuentu, que "desexplicaran" contes a tort i a dret per a petits i grans.

Vivim del cuentu visita Cerdanyola

Vivim del cuentu visita Cerdanyola

Dijous 28 de desembre i divendres 29 de desembre hi haurà doble sessió de contacontes, el primer a les 17.30 h a l'Espai Infantil, on la Berta explicarà històries fantàstiques d'hivern. De 17 a 19 h també hi haurà sessió de contacontes a la plaça de l'Abat Oliba, organitzada per l'Ajuntament de Cerdanyola

Escape Room: troba el quadre amagat

El 28 i 29 de desembre, el Casal de Joves Altimira acollirà l'escape room 'L'obra mestra de Lupin': tindreu 50 minuts per a trobar el lloc on està amagat el quadre seguint el joc de pistes orquestrat per Lupin. Si aconseguiu resoldre els enigmes, trobareu el lloc on ha amagat el quadre. Si no, desapareixerà amb ell…

Escape room obra maestra de lupin

Escape room obra maestra de lupin

L'activitat està adreçada al jovent a partir dels 12 anys, que s'haurà d'inscriure en grups d'entre 3 i 6 persones al web del Escape Room i triar la franja horària que més se'ls avingui.

Espectacles de circ i de teatre

El dijous 28 i divendres 29 de desembre d'11 a 12.45 h arriba a Cerdanyola l'espectacle Cos, llum i so de la companyia de circ Animal Religion, un taller on l’acrobàcia, la llum i el so es descobreixen a través del joc. L'activitat adreçada a infants de 2 a 5 anys a més d'un adult acompanyant es farà a l'Espai Infantil i es va haver de reservar entre l'11 i el 20 de desembre. 

La companyia de circ Animal Religion

La companyia de circ Animal Religion

El divendres 29 arriben dos nous espectacles a Cerdanyola. A les 17 h a l'Espai Infantil es farà 'La llum del fanalet' de la companyia País de Xauxa: s’acosten les festes de Nadal! La Lola arriba a casa de la Tina per ajudar-la a decorar la seva habitació. Faran el pessebre, l’arbre de Nadal, donaran menjar al tió, faran la carta als reis d’Orient. Recitaran el poema de Nadal...

De 17.30 a 19.30 h tindrà lloc al Mercat Municipal Les Fontetes l'acció teatralitzada 'Per Nadal Fem sortir els colors del gris', una cantada de nadales amb lletres adaptades que canten els tòpics i els residus que més es generen durant les festes, per tal de fomentar la seva recollida selectiva. Ho organitzen l'AMB amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cerdanyola.

Llits elàstics i atraccions infantils

El divendres 29 i el dissabte 30, la plaça de l'Abat Oliba acull de 17 a 20 atraccions infantils de fusta el primer dia i llits elàstics i altres atraccions infantils al segon dia. 

Llits elàstics a la plaça de l'Abat Oliba

Llits elàstics a la plaça de l'Abat Oliba

Cap d'Any infantil

La cirereta final de la setmana infantil i nadalenca serà el dia 31 de desembre a les 11.30 h a la plaça de l'Abat Oliba amb l'activitat del Cap d'Any infantil que organitza l'Ajuntament de Cerdanyola. Gaudiu en família d'un Cap d'Any diürn on no hi faltarà el cotilló i un raïm molt especial. A més, ajudarem a un Superpopi, un superheroi atípic i divertit, a mostrar els seus superpoders. Hi haurà també l'actuació del grup musical Els Superherois.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.