Quatre dies d'afectacions a les línies R3, R4 i R7 de Rodalies

Els dies 5, 6, 7 i 8, el servei de les línies R1, R3, R4 i R7 es veurà afectat per les obres a l'estació de Sants

Rodalies Renfe ha anunciat que els dies 5, 6, 7 i 8, el servei de les línies R1, R3, R4 i R7 -tres d'elles amb parada per Cerdanyola del Vallès- es veurà afectat per les obres a l'estació de Sants a Barcelona i a La Sagrera.

"Per facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha reprogramat el seu servei amb l’objectiu de minimitzar les afectacions als viatgers", indiquen des de Rodalies. Les modificacions afectaran de la següent manera:

 

R3 (Puigcerdà - L’Hospitalet de Llobregat per Vic)

 • Dissabte 5, diumenge 6 i dilluns 7, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Sant Andreu Arenal
 • Entre Ribes de Freser i Puigcerdà derivat del les obres de millora que Adif executa al túnel de Toses es realitzar el servei per carretera

Els usuaris de les estacions entre L’Hospitalet de Llobregat i Sant Andreu Arenal podran arribar amb la línia L1 de Metro o les línies R4 i R12 de Rodalies fins a Sant Andreu Arenal per enllaçar amb la línia R3.

 

R4 (Sant Vicenç de Calders – Manresa per Vilafranca del Penedès)

 
 • El dia 7 de desembre es prestarà una freqüència de 4 trens per hora i sentit
 • Fins el 12 de desembre es manté el servei alternatiu entre Sant Sadurní i Martorell derivat de les actuacions que Adif està duent a terme en aquell tram per la implantació del tercer fil del Corredor Mediterrani

 

R7 (Cerdanyola Universitat – Sant Andreu Arenal)

 • El dia 7, els trens iniciaran o finalitzaran el seu trajecte a Montcada Bifurcació

Els viatgers amb origen o destinació Sant Andreu Arenal o Torre del Baró podran continuar el seu recorregut en els trens de les línies R3, R4 i R12.

 

R1 (l’Hospitalet de Llobregat – Malgrat/Maçanet-Massanes per Mataró)

 • Els dies 5, 6, 7 i al llarg del dia 8 els trens iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a l’estació de Badalona.
  • Badalona-Malgrat: Servei habitual en tren
  • Badalona – Clot Aragó: Viatgers encaminats a Metro i línia B7 cap a Sant Adrià de Besòs. Des d’aquesta els clients disposen dels serveis de TRAM
  • Malgrat – Blanes: Servei alternatiu per carretera

Durant aquestes afectacions els títols de transport de Rodalies seran vàlids per realitzar el transbordament a les estacions de Metro amb correspondència amb estacions de Rodalies afectades.

Durant aquests tres dies, a més de les restriccions explicades, els serveis de Rodalies veuran modificades les seves vies d’estacionament habitual a Barcelona Sants. Adif intensificarà la informació per megafonia en aquesta estació.