Quatre piscines de Cerdanyola se sumen al Mulla't per l'Esclerosi Múltiple

La ciutadania podrà col·laborar amb la campanya el diumenge 11 de juliol a 4 piscines de Cerdanyola

Quatre piscines de Cerdanyola del Vallès participaran aquest diumenge 11 de juliol en la jornada solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple. La ciutadania que ho desitgi podrà col·laborar amb la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) a les iniciatives que recolliran les piscines de Can Xarau, Turonet, UAB i PEM Guiera.

Mulla't per l'esclerosi múltiple és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i té l'objectiu de millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d'atenció a les persones recent diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per alentir la progressió de la malaltia.

La campanya d'enguany posa l'accent en els programes per a les persones recenment diagnosticades, "que moltes vegades es troben soles i no saben què fer després de rebre el diagnòstic2, tal com destaca la Fundació. 

En aquest enllaç pots consultar els productes que es poden comprar per col·laborar amb la FEM. 

Horaris del Mulla't a Cerdanyola

La campanya Mulla't estarà activa a Cerdanyola per rebre donacions en diferents horaris:

  • Piscina Municipal del Gimnàs Can Xarau: De 9.15  a 13.45 h
  • Piscina Municipal del Turonet: De 7.30 a 22.30 h
  • Piscina del SAF de la Universitat Autònoma: Dissabte de 9 a 20 h i diumenge de 9 a 14.15 h
  • Piscina del PEM Guiera: De 9 a 15 h

L'esclerosi múltiple

L'esclerosi múltiple (EM) és una malaltia neurològica, crònica i sense cura. Encara avui es desconeix què la causa i afecta principalment les persones joves i especialment les dones.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.