Queda't amb Cerdanyola, la nova campanya de vals descompte al comerç local

Des del 25 de maig i fins al 14 d'octubre es poden utilitzar vals descompte a comerços i restaurants de Cerdanyola

Des del 25 de maig i fins al 14 d'octubre, estarà en marxa la campanya Queda't amb Cerdanyola de vals descompte als comerços i restaurants de la ciutat. La ciutadania haurà d'aconseguir els vals a través del web o App de la campanya i haurà de pagar la meitat del valor del val. 

 

Injecció de 200.000 euros

Aquest dimecres s'ha presentat oficialment la campanya, fruit del conveni entre l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Cambra de Comerç de Sabadell. L'alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, ha explicat que la campanya té dos objectius: "Per una banda, promoure el consum al comerç i l'hostaleria de la ciutat, que són sector molt colpejats per la crisi de la COVID-19. Per una altra, ajudar les famílies de Cerdanyola en les seves compres".

La iniciativa compta amb una injecció de 200.000 euros i, segons destaca Cordón, pot arribar a revertir en 400.000 euros de forma directa al comerç, els serveis i l'hostaleria de la ciutat. "Esperem que sigui un èxit", ha dit la regidora de Promoció Econòmica Carme Arché

Des de la Cambra de Comerç de Sabadell, el president de la Comissió de Relacions Institucionals, Lluís Sisquella, ha explicat que aquesta campanya es va fer anteriorment a Rubí i va tenir bons resultats. A més, ha dit que se sent "orgullós com a cerdanyolenc per haver signat aquest conveni". Per la seva banda, el president de la Comissió de Comerç Interior de la Cambra, Josep Maria Porta, ha indicat que el conveni i la posada en marxa de la campanya ha estat "agilitzar un procés en el qual la cambra de comerç tenia el cens de comerços por poder treballar conjuntament amb l'Ajuntament".

 

 

L'alcalde Carlos Cordón mostra les enganxines que tindran els establiments participants en la campanya. FOTO: Mónica GM

L'alcalde Carlos Cordón mostra les enganxines que tindran els establiments participants en la campanya. FOTO: Mónica GM

 

Com s'aconsegueixen els vals?

La ciutadania podrà fer servir els vals de descompte entre el 25 de maig i el 14 d’octubre en els establiments adherits a la campanya. Per aconseguir els vals, caldrà dipositar previament una part del seu valor a través del web de la campanya. Per a la gent que no pugui fer la compra dels vals per Internet, l'Ajuntament ofereix suport telefònic i presencial.

S’han emès vals de dos tipus:

  • Vals Comerç i Serveis: 10.000 vals per valor de 10€ i 20.000 vals per valor de 5€ euros. 
  • Vals Restauració: 10.000 vals per valor de 10€ i 20.000 vals per valor de 5€. 

Així, per aconseguir vals amb valor de 10€ el ciutadà haurà de dipositar 5€, i per a vals amb valor de 5€ el ciutadà haurà de dipositar 2,50€. Hi haurà un límit de 40 euros per persona (20€ comerç i serveis, i 20€ restauració). 

La titularitat dels vals serà per a qualsevol persona empadronada a Cerdanyola major de 16 anys, podrà accedir als vals de consum mentre no s’exhaureixin, sempre que, en el moment de la sol·licitud, sigui titular d’un document vàlid per acreditar la seva identitat.

Pel que fa als comerços participants, aquests s'han d'inscriure a la campanya a través d'un web habilitat per recollir les peticions dels participants. Tots els establiments participants tindran una enganxina a l'aparador on s'indicarà que es poden fer servir els vals descompte de la campanya.