Per quins carrers passarà la Cavalcada de Reis de Cerdanyola?

El recorregut començarà a l'avinguda Lesseps, a Canaletes, i acabarà a l'avinguda Roma, davant l'Escola Saltells

El divendres 5 de gener tindrà lloc la cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient. La desfilada començarà a les 18.30 h amb els tres Reis (Melcior, Gaspar i Baltasar) que, acompanyats de la Fada Alba i la comitiva reial, saludaran a tota la població abans de dur a terme la seva tasca nocturna. 

 

El recorregut

Enguany la Cavalcada estrenarà recorregut passant per carrers que poden reunir més quantitat de públic i amb la intenció d’arribar al major nombre de barris de Cerdanyola. Tot plegat començarà des de l’avinguda Lesseps des de Canaletes (18.45 h), continuarà per passeig Horta (18.55 h), l’avinguda Primavera, passant per la plaça de l’Estatut (19.10 h), l’avinguda Catalunya (19.25 h) fins la plaça Enric Granados (19.35 h), el carrer Francesc Layret, el passeig Cordelles (19.45 h), el carrer Santa Marcel·lina (19.50 h), el carrer Sant Casimir (20.10 h), l’avinguda Espanya (20.20 h) i acabarà a l’avinguda Roma a l’alçada de l’escola Saltells (20.30 h). 

Mapa del recorregut de la Cavalcada de Reis de Cerdanyola. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

Mapa del recorregut de la Cavalcada de Reis de Cerdanyola. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.