La R4 de Rodalies modifica el seu horari per Nadal i la R7 deixa de funcionar fins al 7 de gener

Es redueixen els trens per a tots els serveis de Rodalies durant les franges de menys demanda, com són la nit del 24 de desembre i el matí del dia de Nadal

La R4 de Rodalies, amb parada a Cerdanyola del Vallès, modificarà els seus horaris de pas durant la nit del 24 de desembre i el matí del dia de Nadal. Es redueixen els trens per a tots els serveis de Rodalies durant aquestes dues franges de menys demanda. 

Durant la nit de Nadal, els trens finalitzaran abans el servei i el dia de Nadal els primers trens començaran a circular més tard. 

Es poden consultar els canvis programats i tenir més informació del servei en període nadalenc a les estacions, al telèfon 900 41 00 41, a l'app de Rodalies, i als webs rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.

 

La R7 fora de servei

D'altra banda, Renfe reprograma, com cada any, els serveis de l'R7 de Rodalies entre el 23 de desembre i el 7 de gener de 2024, ambdós inclosos, davant de la reducció de la demanda dels usuaris d'aquesta línia en període vacacional.

Així, durant aquests dies, a l'R7 no circularan trens entre Cerdanyola Universitat i Barcelona-Fabra i Puig i viceversa. En canvi, es mantenen quatre circulacions de la línia en cada sentit entre Molins de Rei-Fabra i Puig-Montcada Bifurcació com a reforç de la línia R4.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.