Ramon Montes (FEDAC), nou director general de Centres Concertats del Departament d’Educació

L'Escola FEDAC rep el nomenament com un reconeixement a la seva comunicat educativa

Ramon Montes Valenzuela, fins ara responsable de l’àrea d’Administració, Economia i Finances de l’Equip de Titularitat de la FEDAC -escola amb presència a Cerdanyola del Vallès- ha estat nomenat nou director general de Centres Concertats i Centres Privats del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

"És un reconeixement al camí recorregut per tota la comunitat educativa FEDAC en els darrers dotze anys; i és també una oportunitat que posa en valor la nostra aposta per una transformació sistèmica de l’educació i la defensa de l’escola concertada com a xarxa plenament integrada en el sistema educatiu públic de Catalunya", destaquen des de l'escola FEDAC. 

Està previst que Xavier Batlle Pèlach, exdirector de l’escola FEDAC Sant Narcís, prengui el relleu a Ramon Montes dins de l’Equip de Titularitat de la FEDAC. Xavier Batlle serà el nou responsable de l’àrea d’Administració, Economia i Finances de les escoles FEDAC, un cop el Patronat ratifiqui el seu nomenament en els propers dies.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.