contingut promocionat
logo sjv

 

 

Perquè regales els teus diners?

En general, els imports a reclamar al banc poden arribar a ser xifres de tres mil euros o més

Aparentment ningú regala els seus diners. Sembla que aquesta és una afirmació sense sentit, però no. D’una manera o una altra, moltes vegades, tots regalem diners.

Un exemple. Tots tenim hipoteques. I tots sabem que dins les hipoteques hi ha coses que hem pagat i que no hauríem d’haver pagat. I tots coneixem algun cas de gent que li han retornat diners del banc, aquells que no hauríem d’haver pagat.

Perquè aleshores, si sabem tot això, no li exigim al banc que ens retorni el que és de cadascú de nosaltres. Els motius poden ser tants com persones hi ha, però en general la mandra i el pes dels tràmits als quals ens obliga l’entitat bancària és un factor fonamental.

I quants diners estem regalant? Doncs només cal mirar la nostra escriptura d’hipoteca, generalment, les clàusules quarta i cinquena. La clàusula quarta ens parla de la comissió d’obertura, declarada nul·la pels tribunals. L’import que allà es reflecteix, és el que us haurien de tornar. La clàusula cinquena ens parla de les despeses de taxació, notaria, registre, gestoria, etc. Per saber els imports, haurem de veure les factures pagades.

En general, els imports a reclamar al banc poden arribar a ser xifres de tres mil euros o més. Que faríeu amb aquests diners? Doncs deixeu d’imaginar, poden ser vostres, i sobretot, heu de tenir present que la jurisprudència és consolidada referent al fet que el consumidor té dret a què el Banc li retorni aquests diners.

Si no els demanem, se’ls queden!

Per reclamar diners al teu banc o per qualsevol altre consulta, pots contactar amb SJV Advocats.

Sjv Advocats aporta experiència i dedicació. FOTO: Cedida
per Redacció