Es reprenen les activitats a l'aire lliure

Protecció Civil de Cerdanyola del Vallès ha informat que es poden reprendre les activitats a l'aire lliure a la ciutat

Protecció Civil de Cerdanyola del Vallès ha informat que es poden reprendre les activitats a l'aire lliure a la ciutat, un cop desactivat el pla VENCAT per la finalització de l'episodi iniciat diumenge de vents forts i moderats.

Les activitats s'han reprès a partir de les 17 h d'aquest 23 de gener atès que la previsió meteorològica és de núvols i clarianes sense precipitacions. "A hores d'ara ja només estan suspeses les activitats a l'aire lliure en medi natural a les comarques de l'Empordà, Gironès, Selva, Pla de l'Estany i Conca de Tordera", destaquen des de Protecció Civil.

No obstant això, recorden que el pla INUNCAT continua activat a Catalunya i "cal extremar les precaucions". Tal com apunta Protecció Civil, "els responsables de les activitats han d'estar pendents de la climatologia i d'altres factors de risc derivats de les pluges i ventades recents, com ara la inestabilitat d'algun arbre o possibles desperfectes i/o erosions en el terreny".

A més, recomanen evitar acostar-se a la llera del riu, guals i encreuaments i cal extremar la prudència a l'entorn de rius i rieres.