Els restaurants amb terrassa amb els que gaudiràs com mai

El TOT Cerdanyola t'ofereix una selecció de les terrasses de qualitat de la ciutat

El bon temps convida a sortir més i a conèixer llocs diferents. És un bon moment per aprofitar les llargues hores de sol i la fresca de la nit.

A continuació, descobriràs tres restaurants amb terrassa ben diferents, però, a la vegada, amb un factor comú: la voluntat que tasteu la seva cuina “a la fresca” i amb el millor ambient.

Els millors platets i tapes als restaurants amb terrassa de cerdanyola. FOTO: Cedida

Platets i tapes de qualitat als restaurants amb terrassa de Cerdanyola. FOTO: Cedida

Tapes variades, pizzes, plats combinats… Faran que les nits d’estiu amb la parella, la família o els amics es converteixin en moments inoblidables.

Si vols descobrir propostes gastronòmiques atractives en un emplaçament únic, consulta aquesta selecció.


Can Vidal 3 - Restaurant

restaurant terrassa cerdanyola can vidal

 

En el cor del barri de Serraperera, Can Vidal 3 és una de les terrasses més populars i emblemàtiques de la ciutat. Plats combinats, entrepans, torrades i sobretot una gran varietat de tapes (més de 30) us faran la boca aigua només arribar.

Cal destacar, la gran relació qualitat-preu que  marca la diferència de Can Vidal i que junt amb l’excel·lent servei et faran veure que menjar bé i a gust aquí sí que és possible.

  Truca, ara!


Can Feliu del Cantó - Braseria-Pizzeria

restaurant terrassa cerdanyola can feliu canto

 

Situat en una històrica casa de poble del carrer Sant Ramon, el restaurant Can Feliu  del Cantó es caracteritza per ser un lloc diferent, tranquil i acollidor on podràs gaudir de la cuina catalana i italiana també en un magnífic pati-terrassa interior.

Pizzes, pastes, crepes, torrades, patés, formatges, amanides, carns a la brasa… Conformen una gran varietat de plats per gaudir d’una perfecta nit d’estiu a la fresca. També servei de take away.

  Truca, ara!


CASA ANDALUCIA - Restaurant-Bar de tapes

restaurant terrassa cerdanyola casa andalucia

 

Situat a la seu de la Casa de Andalucía de Cerdanyola, el restaurant Casa Andalucía disposa d’una gran terrassa que envolta l’edifici de l’entitat i que és una de les millors alternatives per gaudir de les nits d’estiu a la ciutat.

Tapes variades, entrepans, torrades i diferents plats especialitats de la casa, sota la batuta del xef Amancio, faran de la teva visita una vetllada inoblidable.

  Truca, ara!