El Rotary Club recapta 4.000 euros per als infants ucraïnesos refugiats

La totalitat dels fons recaptats es destinaran a comprar material escolar i calçat per als infants refugiats a Cerdanyola

El Rotary Club de Cerdanyola del Vallès va recaptar 4.000 euros durant la Copa Solidària celebrada el passat 11 d'octubre a la Masia Cordelles. Els fons es destinaran a adquirir material escolar i calçat per als infants ucraïnesos refugiats a Cerdanyola.

Al voltant de 200 persones van assistir a l'esdeveniment solidari, que permetia comprar una entrada amb beguda i tapa inclosa. També van poder adquirir més plats i begudes que havien cedit els restaurants col·laboradors. El total de fons recaptats es destinaran a accions solidàries dirigides als infants refugiats vinguts d'Ucraïna.

El president del Rotary, Joaquin Gairín, va valorar la "calidesa de la trobada i la implicació de la gent" i va agrair la col·laboració de les empreses participants i de la propietat de la Masia, així com els grups musicals que hi van actuar.

Parlament del president del Rotary Cerdanyola, Joaquín Gairín. FOTO: Cedida

Parlament del president del Rotary Cerdanyola, Joaquín Gairín. FOTO: Cedida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.