contingut promocionat
bancsabadell logo

 

 

Sabadell Seguros fa un important donatiu a l'Hospital Sant Joan de Déu pel càncer infantil

La secció d'assegurances de l'entitat financera ha fet una aportació destacada en el Dia Nacional del Nen amb Càncer

El 21 de desembre, Dia Nacional del Nen amb Càncer, BancSabadell Seguros ha lliurat un donatiu de 12.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu per al projecte de l'SJD Pediatric Cancer Center.

Claudio Chiesa, director de general de BanSabadell Seguros, ha lliurat un xec a Gloria García, cap de departament d'Atenció al Donant i a Emma Perrier, del departament d'Atenció al Donant.

El projecte més ambiciós d'Europa contra el càncer infantil

L'any 2017, l'Hospital Sant Joan de Déu va llançar una campanya de captació de fons per construir el centre oncològic pediàtric més gran d'Europa i un dels més importants del món. Van aconseguir els fons i, el 2022, l'SJD Pediatric Cancer Center Barcelona serà inaugurat. Gràcies a la col·laboració de Sabadell Seguros, a través d'una donació de 12.000 euros, s'invertirà en materials i per finançar la investigació al mateix Hospital.

“Col·laborar amb l'Hospital Sant Joan de Déu i, en concret, amb què serà el centre oncològic pediàtric més gran d'Europa, ens omple d'orgull a totes les persones que formem part. Els resultats de les investigacions del càncer d'adult no són extrapolables al càncer infantil que, com és minoritari, no té el nivell d'inversió necessari per impulsar investigacions específiques. Per això volem aportar el nostre granet de sorra”.

“A Sabadell Seguros estem molt conscienciats i conscienciades amb la investigació contra el càncer i amb cada assegurança de vida Life Care Dona donem 3 euros que es destinen a la investigació. A més d'aquesta donació de 12.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Déu, ja portem donats 37.000 euros a l'Associació Espanyola Contra el Càncer i 75.000 euros als biobancs que serveixen per fer investigacions científiques. Aquesta és només una mostra del nostre compromís present i futur amb aquesta causa a través de productes cada cop més sostenibles”. Claudio Chiesa, director general de BanSabadell Seguros.

Més informació al web del projecte SJD Pediatric Cancer Center.

Altres iniciatives solidàries de BancSabadell Seguros

BanSabadell Seguros ja des de la seva creació el 2008 ha mostrat el seu exercici en termes socials i ambientals. En l'àmbit de productes, Life Care Dona és el que destaca perquè per cada pòlissa que es contracta es fa una donació de 3 euros a la investigació contra el càncer. Això va permetre que el febrer del 2020 es donessin 21.000 euros a l'Associació Espanyola Contra el Càncer i el febrer del 2021 16.000 euros més. I ara, el desembre del 2021, s'han donat 12.000 euros a l'Hospital Sant Joan de Dèu.

Amb la recaptació de 2020, de manera excepcional, es va decidir donar una part del recaptat, un total de 70.000 euros, al projecte COVID-19 BIOBANC, amb el qual han donat suport a les infraestructures necessàries per a la realització de qualsevol investigació i assaigs clínics per fer front a la COVID-19. Els biobancs són plataformes tecnològiques que faciliten als investigadors l'accés a mostres de qualitat i a les seves dades clínico-epidemiològiques associades. I, en aquests moments, són indispensables per frenar la COVID-19.

Es tracta d'una mostra del desig de l'entitat de contribuir a la societat mitjançant accions solidàries com aquesta, que serveix per intentar erradicar una pandèmia que afecta un dels grups més vulnerables de la nostra societat: les persones malaltes de càncer.

Per aquest mateix motiu es va crear l'assegurança de vida Life Care Dona, per ajudar les clientes del Banc Sabadell davant de qualsevol imprevist que els pugui passar. Life Care Dona és una assegurança de vida que ajuda les dones a mantenir l'estabilitat econòmica de la família en cas de defunció, invalidesa permanent absoluta o malaltia greu. Aporta, a més, una dotació econòmica de fins a 70.000 euros en cas de càncer femení (mama, ovaris o úter, entre d'altres) gràcies a la cobertura de malalties greus. D'aquesta manera, es tracta d'un producte que aporta a l'assegurada una dotació econòmica en el moment de la detecció de la malaltia, que pot fer servir en les despeses imprevistes que decideixi. L'objectiu, al cap i a la fi, és minimitzar l'impacte econòmic i psicològic que comporta el procés oncològic, i permetre que la pacient s'hi centri i en la lluita.

A banda de la importància de la prevenció i del tractament del càncer, cal ser conscients que hi ha un moment durant la malaltia en què el pacient té una afecció psicològica i econòmica:

  • Pot ser que durant la malaltia la pacient deixi temporalment de treballar per centrar-se en el tractament, i que això afecti la seva economia familiar.
  • Pot ser que la pacient decideixi rebre un tractament privat o fins i tot fer una operació estètica després del seu tractament.
  • També podríem necessitar, que en acabar el tractament vulguem fer un viatge quan tot el procés acabi.

Per cobrir totes aquestes necessitats, cada cop més, les asseguradores estan prenent consciència i adapten els seus productes a les necessitats de cadascun dels seus clients. Com l'assegurança de vida adaptada Life Care Dona de Banc Sabadell, que avança una dotació econòmica en el moment de la detecció d'un càncer ginecològic, perquè la pacient la pugui utilitzar en les despeses imprevistes que decideixi.