Saps on pots estudiar aquest agost a Cerdanyola?

Aquí, els horaris i serveis disponibles de les biblioteques de Cerdanyola i la UAB durant tot el mes

La Biblioteca Central de Cerdanyola romandrà tancada des del 31 de juliol fins al 20 d'agost. Tot i això, durant aquest període, la biblioteca proporcionarà serveis de premsa i estudi a la sala Enric Granados, els dilluns, dimarts i dijous de 15:30 h a 20:30 h i els dimecres i divendres de 10 h a 14 h.

A partir del 21 d'agost i fins al 9 de setembre, la Biblioteca Central de Cerdanyola estarà tancada els dilluns, dimarts i dijous al matí i obrirà les tardes de 15:30 h a 20:30 h; en canvi, els dimecres obrirà tant al matí com a la tarda i els divendres de 10 h a 14 h.

 

La Sala d'Estudi de la Biblioteca de Ciències Socials de la UAB oberta tot el mes

Les biblioteques de la UAB també estaran tancades de l'1 al 20 d'agost. La primera a obrir serà la Biblioteca d'Humanitats, que començarà a donar servei a partir del 21 d'agost en horari de 8.30 h a 13.30 h. La resta de biblioteques està previst que obrin les portes a partir del 28 d'agost. Tot i això, la Sala d'Estudi de la Biblioteca de Ciències Socials restarà oberta tot el mes d'agost de 8.30 h a 21 h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.