Segon cicle de xerrades de l'Escola de Salut de Cerdanyola

S'han programat tres xerrades més entre els mesos d'octubre i desembre

Després de la bona acollida de les primeres sessions, l’Escola de Salut de Cerdanyola proposa ara un nou cicle de xerrades mensuals entre l’octubre i el desembre. Els primers temes tractats per l’Escola de Salut van ser la gestió emocional i tècniques de relaxació, l’alimentació i els hàbits saludables i les voluntats anticipades.

L’assistència a primeres xerrades programades va superar les expectatives i és per això que per aquesta tardor, s'han programat tres xerrades més, una per cada mes:

  • 4 d’octubre – ‘Vols saber com funciona La Meva Salut?’
  • 8 de novembre – ‘Activitat física, un hivern en moviment’
  • 13 de desembre – ‘Al Nadal, mengem com cal!’

 

Les xerrades es faran de les 17:30 a les 19 hores a la sala 22 de l’Ateneu de Cerdanyola (carrer de la Indústria, 38-40) i estaran conduïdes per persones professionals especialitzades en funció de la temàtica de la xerrada. No caldrà fer inscripció prèvia.

L’Escola de Salut s'ha creat amb la finalitat d'organitzar sessions informatives per abordar diferents temàtiques amb la finalitat de millorar els coneixements i les habilitats en salut entre la ciutadania. L'Escola de Salut és possible gràcies a l'estreta col·laboració en les actuacions en l'àmbit comunitari entre els equips d’atenció primària de Canaletes, Serraparera i La Farigola i l'Ajuntament de Cerdanyola.

Per a més informació, cal adreçar-se al taulell d’atenció a la ciutadania del CAP Canaletes, del CAP Serraparera o del CAP La Farigola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.