Segueixen en marxa les activitats per col·laborar amb La Marató des de Cerdanyola

Durant el mes de desembre es faran activitats solidàries com una xocolatada, teatre i propostes esportives

Un total de 18 iniciatives solidàries a Cerdanyola del Vallès serviran per col·laborar amb La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut mental. Algunes activitats es van celebrar els mesos d'octubre i novembre, i d'altres encara estan pendents de fer-se a diferents espais de la ciutat. 

El servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament ha recollir totes les activitats en un únic programa. Durant el mes de novembre van ser diverses les iniciatives que es van dur a terme com ara la venda de peces d’art de l’Associació d’Artistes Plàstics, el bingo i la parada solidària de la Residència Joan XXIII o el dinar solidari del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola.

Activitats per al mes de desembre

Les activitats continuen durant el mes de desembre amb una àmplia varietat de propostes. Els diners recollits a totes les activitats es donaran a La Marató de TV3. El divendres 10 de desembre, el Teatre Ateneu va acollir la representació teatral La Dona del Tercer Segona a càrrec de la companyia Teatre Nu.

A més, el Museu d’Art de Cerdanyola oferirà la visita guiada Recuperart adreçada a personal dels Centres Sanitaris d’Atenció Primària de Cerdanyola, l’escola FEDAC organitzarà el 17 de desembre una xocolatada popular a la plaça Francesc Layret. En l’àmbit esportiu, el Club Bellaterra organitzarà el Torneig Exprés de Pàdel Familiar el 18 de desembre i el mateix dia el Club Arquers Cerdanyola farà una jornada de portes obertes que completarà el diumenge 19 de desembre amb una tirada social oberta a qui desitgi provar l’experiència del tir amb arc.

Dins el programa també tenen cabuda la representació de El Malalt Imaginari al Canal Bellaterra TV, el concert d’havaneres de Els Pirates de Bellaterra a El Musical i la venda del còmic SintomatoLÓGICA al Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola. 

La Marató per la salut mental

La Marató de TV3 celebra, el 19 de desembre, la seva 30a edició i estarà dedicat a la salut mental, un grup de problemes de salut molt comuns que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn. Depressió, ansietat, trastorn bipolar, esquizofrènia i altres psicosis, trastorns obsessius compulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions són, només, alguns dels problemes de salut mental que es tractaran.

marató 1
marató 2

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.