La selectivitat es farà en centres de secundària i universitats per ampliar espais

Les PAU estan previstes per als dies 7 8 i 9 de juliol

Les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) es faran en centres de secundària i universitats per tal de poder complir amb la distància de seguretat per evitar el contagi del coronavirus. La convocatòria està prevista per als dies 7 8 i 9 de juliol. El Departament d'Empresa i Coneixement i el Departament d'Educació han acordat posar a disposició del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC) els centres de secundària, tant públics com concertats, per ampliar els espais i poder complir amb així amb les mesures decretades per les autoritats sanitàries, però també per reduir els desplaçaments. D'aquesta manera, s'ampliaran espais, seus i poblacions. Fins ara, les PAU se celebraven majoritàriament en seus universitàries.

Així, es treballa en la definició d'un nou mapa de realització de les PAU 2020 però el fet que s'habilitin instituts no voldrà dir que cada alumne s'examinarà al seu centre d'estudi, "sinó que es treballa amb la finalitat de distribuir l'alumnat prioritzant criteris de proximitat". La Generalitat ha explicat que això pot significar que en alguns casos caldrà seguir realitzant algun desplaçament però "molt més curt del que és habitual respecte a edicions anteriors".

La nova distribució territorial "anirà acompanyada de totes les altres mesures que les autoritats sanitàries estableixen per al conjunt de la població i que estiguin vigent en el moment de la realització de les PAU". El calendari es manté ara per ara en l'inici del juliol, però el CIC "continuarà estant amatent al desenvolupament i contenció de la pandèmia per tal d'assegurar la seguretat de tots els participants".

 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el que passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT Cerdanyola per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l'actualitat.

  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Cerdanyola i sigues el primer a saber què passa a la ciutat. Guarda el número 683 470 289 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada dijous als carrers de Cerdanyola en format paper