Així serà la nova zona taronja d’aparcament

Es tracta d'un servei amb estacionament igualment limitat en el temps però totalment gratuït

El ple municipal del mes de maig a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va aprovar la suspensió provisional de la prestació del servei de l’estacionament amb control horari limitat ‘Zona Blava’. Amb això, es començarà a gestionar el servei de control de l’estacionament de vehicles en la via pública “zones taronja” a partir de l’1 de setembre. 

Es tractarà d'un servei amb estacionament igualment limitat en el temps (màxim 90 minuts) però totalment gratuït. Aquest nou sistema fomentarà la rotació de vehicles per dinamitzar el comerç local i ho fa sense que això suposi un perjudici econòmic per a la ciutadania. 

L’horari de la Zona Taronja serà de 9h a 13h i de 16h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes.

Per fer ús d’aquestes places serà necessari descarregar-se l’aplicació ‘Parkunload’, disponible per a dispositius Android i iOS. A través d’aquest sistema es podrà obtenir el tiquet d’estacionament i es podrà consultar en temps real les places d’aparcament disponibles de la Zona Taronja.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.