El Servei Local del Català desenvolupa programes per aprendre la llengua a Cerdanyola

Les inscripcions als cursos seran del 12 al 15 de setembre

El Servei Local del Català de Cerdanyola, el qual pertany al Consorci per a la Normalització Lingüística, és un servei que dona suport a la llengua a la ciutat de Cerdanyola. Des del museu de Ca n'Ortadó (carrer de Sant Ramón, 22) imparteixen cursos de català per a les persones que el volen aprendre a parlar amb fluïdesa i per a les que volen escriure'l adequadament. Per complementar l'oferta general, ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i sessions destinades a col·lectius específics.

Del 12 al 15 de setembre tindran lloc les inscripcions dels cursos de català corresponents al període octubre-desembre. S'ofereixen cursos des del nivell inicial fins al C1, majoritàriament en modalitat presencial, tot i que també es manté l’opció de seguir els cursos en modalitat en línia, en els quals no hi ha horaris fixos. Les persones interessades ja poden consultar-ne l'oferta detallada en el cercador de cursos: www.cpnl.cat/troba-el-teu-curs-de-catala/.

A més de l'oferta de cursos, el Servei Local de Català també ofereix activitats complementàries: grups de conversa en diferents horaris, un club de lectura fàcil a la Biblioteca Central de Cerdanyola i el programa Voluntariat per la llengua. Totes aquestes activitats són gratuïtes. Per tenir-ne més informació, cal escriure a cerdanyola@cpnl.cat.

 

Cerdanyola, ciutat pionera per a la normalització lingüística

Cardanyola és la seu del Consorci per la Normalització Lingüística Vallès Occidental 3, que abasta la part més meridonal de la comarca, té una superfície de 116,66 km2 i una població de 236.239 habitants. Comprèn els municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet i Sant Cugat del Vallès. A més a més, l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès és membre fundador del Consorci per a la Normalització Lingüística.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.