contingut promocionat
Policlinic Cerdanyola L BO

 

Si el teu fill té problemes de salut dental, aprofita aquesta visita gratuïta

Fins al 30 de desembre pots gaudir de la campanya gratuïta dental júnior en els centres de Grup Policlínic

Grup Policlínic ha posat en marxa una campanya de prevenció dental gratuïta que té per objectiu ajudar a detectar possibles alteracions en la salut bucal dels nens/es i adolescents i és gratuïta.

Conscients de la importància de detectar i actuar a temps per prevenir mals majors en la salut bucodental, el Grup Policlínic impulsa aquesta campanya de conscienciació que pot ser presencial o on-line i es pot sol·licitar omplint el qüestionari web, a l'e-mail: info@grup-policlinic.com o al telèfon 902 026 821.

 

policlinic cerdanyola B

 

El meu fill o filla...

  1. Mastega amb dificultat?
  2. A la nit fa soroll amb les dents o dorm amb la boca oberta?
  3. Té problemes d'esquena o dificultat al caminar?
  4. Li costa raspallar-se les dents?
  5. Es mossega les ungles?

Si has contestat a 2 o més preguntes de forma afirmativa t'aconsellem una visita amb l'odontopediatra. El millor llegat que li pots deixar als teus fills és una inversió en la seva salut i fins al 30 de desembre pots gaudir de la campanya gratuïta dental júnior als centres de Grup Policlínic:

 

Augment del dolor mandibular

En els darrers mesos han augmentat els infants i adolescents que visiten els dentistes de Policlínic Torreblanca per dolor mandibular bruxisme, ja que per ansietat s'estan disparant aquests casos. Això es deu a la situació que estem vivint actualment per la pandèmia mundial. Unes alteracions que es poden tractar amb una valoració professional a través d'aquesta visita on es supervisarà l'estat actual de les dents, les genives i l'ortopèdia dentofacial.

Les places són limitades i cal cita prèvia ja sigui visita presencial o a distància i pots consultar a Policlínic Cerdanyola​.