El Sincrotró d'Alba posa en marxa un nou programa de visites virtuals

Les visites ja es poden reservar a través de la web de l’ALBA i estan dirigides a escoles, instituts, universitats, associacions i centres de recerca, entre d’altres.

La pandèmia de la Covid-19 també ha obligat a reinventar les visites que realitzava el Sincrotró d'Alba a les seves instal·lacions i que beneficiaven a més de 5.000 persones cada any. Per això, es posa en marxa un nou programa de visites guiades virtuals dirigides a escoles, instituts, universitats, associacions i centres de recerca i que començaran a l'abril. 

A través d’una videoconferència, els participants coneixeran de primera mà l’ALBA, guiats pel seu personal que, des del propi sincrotró, els conduirà per les instal·lacions i els mostrarà tots els seus secrets a través de la pantalla. Amb l’organització d’aquestes visites virtuals, ALBA espera recuperar virtualment aquestes 5.000 persones anuals el 2021. 

Les visites virtuals són gratuïtes i tenen una durada d’1 hora i 15 minuts a través de l’aplicació Zoom amb un màxim d'uns 30 participants per sessió. Estan dirigides exclusivament a grups escolars (4t ESO, 1r i 2n de batxillerat), grups universitaris, de formació professional i investigadors, així com a institucions i associacions professionals i culturals.

En el cas de les visites per a instituts, també està contemplada l'opció de realitzar l'activitat a l'aula, amb el desplaçament d'una persona educadora experta en el Sincrotró ALBA al centre educatiu.

Ja es poden reservar les sessions pels mesos d’abril, maig i juny. El formulari disponible a la web d’ALBA mostra sempre els torns disponibles per als següents tres mesos i, el primer dilluns laborable de mes, s’actualitza amb noves dates de visita.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.