El sindicat CNT organitza una xerrada sobre els canvis en els llocs de treball de l’Ajuntament

L'acte es farà el dijous 30 de juny a la sala Enric Granados

La secció sindical de la Confederació Nacional del Treball (CNT) a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès oferirà una xerrada informativa sobre el procés d'estabilització a l'administració pública de la ciutat. L'acte es farà el dijous 30 de juny, a les 18 h a la sala Enric Granados de la Biblioteca Central, i tractarà els canvis que afecten alguns llocs de treball públics de la ciutat.

"A l'Ajuntament de Cerdanyola s'estan portant a terme processos d'estabilització per acabar amb la temporalitat i molts dels llocs de treball de l'ajuntament de la ciutat estan sotmesos a aquests canvis en la contractació", expliquen des del sindicat. La xerrada informativa parlarà sobre "el procés d´estabilització, concurs de mèrits i oposicions".

La trobada comptarà amb la intervenció de Xavi Abante, membre del sindicat de serveis públics de CNT, i s'explicarà amb detall quines són les diferents opcions i vies que obre la llei d'estabilització al sector públic a partir d'ara, com es poden abordar i quines conseqüències poden comportar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.