Sinestesia Vocal Studio organitza un concert solidari amb la població d'Ucraïna

L'escola Sinestesia Vocal Studio oferirà el concert solidari Alça la veu per recollir diners a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament

Continuen les iniciatives solidàries amb la població afectada pel conflicte a Ucraïna. El dissabte 2 d'abril, l'escola Sinestesia Vocal Studio oferirà el concert solidari Alça la veu al Teatre Ateneu per recollir diners per a l'acció del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament a Ucraïna. L'entrada tindrà un preu de 6 euros com a donatiu al Fons.

El concert, que arrencarà a les 17.30 h, serà un viatge per les cançons més emblemàtiques que han trepitjat el festival d’Eurovisió en els seus gairebé 70 anys de trajectòria. Divuit cantants de l’escola Sinestesia Vocal Studio (alguns d’ells, ex-concursants de talent shows com ara La Voz Kids) interpretaran cançons festives, emotives, reivindicatives que han marcat moltes generacions: des del cant a la llibertat La, la, la de Massiel al 68 fins a Amar pelos dois de Salvador Sobral o l’electritzant Euphoria de Loreen.

Al final del concert, el públic podrà escoltar aquestes 18 veus juntes a Voices, un tema (gairebé un himne) compost per Tusse, un noi congolès que, abans de participar al festival d’Eurovisió, va créixer a un camp de refugiats. "Amb Alça la veu no només es pretén fer una crida per la pau i la solidaritat, sinó que es vol donar veu als afectats del conflicte. És per això que comptarem amb algunes col·laboracions, com la de la mezzosoprano ucraïnesa Olha Shvydka, encarregada d'obrir l’espectacle", destaquen des de Sinestesia. 

Cartell del concert solidari amb Ucraïna.

Cartell del concert solidari amb Ucraïna.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.