Tanca el Bar Hockey de Cerdanyola

Aquest 9 de març s'ha col·locat el cartell del nou restaurant que obrirà al local del Bar Hockey

El mític Bar Hockey de Cerdanyola del Vallès ha tancat portes després de més de 30 anys obert. L'establiment que va ser punt de reunió de diferents generacions diu adéu per donar pas a un negoci que es trasllada per ampliar-se, el Frankfurt Hessen.

El Bar Hockey obria portes a la dècada dels 80, quan es va construir l'edifici que l'acollia fins ara. L'espai de jocs infantils, la terrassa, el futbolí i altres jocs han estat el segell d'identitat d'un local que alguns recorden a les xarxes socials com la seva "segona casa". 

Moment del desmuntatge dels cartells de l'antic Bar Hockey. FOTO: Cedida

Moment del desmuntatge dels cartells de l'antic Bar Hockey. FOTO: Cedida

 

Pròxima obertura

Des d'aquest dijous 9 de març es pot veure a la façana de l'antic Bar Hockey el cartell del nou negoci. Els propietaris del Frankfurt Hessen, fins al 2022 ubicat a l'avinguda Catalunya, han decidit traslladar el restaurant a l'avinguda Sant Iscle per ampliar els seus serveis amb un menjador més gran i l'espai de terrassa. La marca també regenta el Frankfurt Hessen de Sant Cugat des de fa 15 anys. Des de l'empresa expliquen al TOT que clonaran l'establiment de Sant Cugat i faran reformes a l'interior del local. La previsió d'obertura és entre els mesos de maig i juny d'aquest 2023.

Cartell del nou negoci que obrirà al local del Bar Hockey: Frankfurt Hessen. FOTO: Cedida per rankfurt Hessen

Cartell del nou negoci que obrirà al local del Bar Hockey: Frankfurt Hessen. FOTO: Cedida per rankfurt Hessensen 1

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.