Tanca amb éxit el primer cap de setmana de les festes majors de barri a Cerdanyola

Aquest cap de setmana ha sigut el torn dels barris del Turonet i Serraparera

Un diumenge marcat per les temperatures ja estivals, han posat punt i final al primer cap de setmana de festes majors de barri. Espectacles infantils, paelles populars i el ball amb orquestra han sigut els actes més destacats de la jornada més esperada pels veïns dels barris del Turonet i de Serraparera, que enguany han coincidit el primer cap de setmana de juny. 

 

La paella més emotiva dels últims anys al Turonet

El Centre Cívic del Turonet es va omplir de gent per a la paella popular. Des de les 12 del migdia els cuiners ja preparaven el menjar, mentre la gent feia petar la xerrada sota l'obra. El moment més emotiu del dia, però, ha sigut just abans de dinar, quan s'ha fet un homenatge a l'expresidenta de la Junta de l'Associació de Veïns del Barri del Turonet, la Montse. 

L'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va agrair a la Montse la seva trajectòria en la vida social del barri i, en especial, als seus 17 anys com a presidenta de l'associació de veïns. "Gent com la Montse fan que Cerdanyola tingui una vida social activa", va assegurar l'alcalde. 

Es va fer entrega d'un obsequi a l'expresidenta de l'Associació de Veïns del barri del Turonet. FOTO: Guillem Barrera

Es va fer entrega d'un obsequi a l'expresidenta de l'Associació de Veïns del barri del Turonet. FOTO: Guillem Barrera

 

La seva néta i actual presidenta de l'Associació de Veïns del Barri del Turonet, l'Andrea, també va dedicar-li unes paraules a la seva àvia. L'actual presidenta va recordar els bons moments passats en el barri, juntament amb els seus veïns: "els teus néts sabem que hem compartit àvia amb mig barri", va dir entre llàgrimes.

També es va fer entrega d'un obsequi a l'expresidenta com a mostra d'agraïment a la seva tasca dins l'associació. La Montse, emocionada, va afegir que "el que abans era una muntanya, entre tots l'hem fet un barri: el Turonet". 

Amb la panxa ja plena, l'actuació del Grup Zènit va fer aixecar als assistents al Centre Cívic del Turonet per a ballar tant cançons antigues, que els més grans recordaven amb entusiasme, com alguns temes més actuals. 

 

Més de cinquanta anys de la festa major de Serraparera

La 51a edició de la festa major de Serraparera també va tancar aquest any amb una Gran Paella Popular, que va fer les delícies dels veïns i veïnes que van omplir de gom a gom la plaça Universal

La paella de Serraparera va posar punt i final a tot un cap de setmana d'activitats al barri. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

La paella de Serraparera va posar punt i final a tot un cap de setmana d'activitats al barri. FOTO: Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

 

El matí va començar amb un espectacle infantil, que va fer que els més petits del barri s'ho passessin d'allò més bé. Havent dinat va tenir lloc una mostra d’activitats al Centre Cívic de Serraparera i això va posar punt i final a totes les activitats del cap de setmana. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.