El TOT Cerdanyola celebra el seu 35è aniversari amb diverses activitats

Els actes per celebrar el 35è aniversari del TOT es faran els dies 6 i 14 de juliol

El TOT Cerdanyola celebra aquest 2022 el seu 35è aniversari. Per compartir aquesta fita amb la ciutadania, la revista ha organitzat un seguit d’activitats per celebrar i recordar la història de la revista i de Cerdanyola del Vallès.

Exposició dels 35 anys

La primera activitats serà l’inauguració d’una exposició a la sala Elisa Arimany, el dimecres 6 de juliol. La mostra farà un recorregut per la història de Cerdanyola i del TOT durant els últims 35 anys a través de fotografies publicades a la revista, de portades i de retalls de notícies. Després de la inauguració de l’exposició, s’obrirà la sala Enric Granados per iniciar una taula rodona per reflexionar sobre l’evolució i el futur de la ciutat.

Acte festiu

La cirereta del pastís es posarà el 14 de juliol als jardins de Ca n'Ortadó amb un acte festiu que el TOT vol compartir amb tota la població. Més endavant es descobriran més detalls d’aquestes activitats especials.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.