contingut promocionat

Catalonia Ceramica

Tot el que necessites per renovar la teva llar, en un únic lloc

Les reformes viuen un dels seus millors moments i Catalonia Ceramica és el gran protagonista

Has pensat mai a fer reformes a casa? Necessites canviar el joc d’aixetes? I donar-li un toc íntim al bany? Vols fer una piscina al teu jardí? I canviar les rajoles de la terrassa? Doncs ara pots aconseguir tot allò que et proposis i més a prop del que et penses. Apunta el nom: Catalonia Ceramica. De moment compten amb quatre botigues ubicades a Cerdanyola (molt a prop del centre de Sant Cugat), Barcelona, Sabadell i Premià de Dalt. I aviat n'obriran una a Cornellà de Llobregat. A més a més, la majoria d’elles disposen d’espais d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. I, per descomptat, amb pàrquing gratuït a les instal·lacions, per comprar tot el que necessitis sense preocupar-te per la mobilitat.

Piscina de Rosa Gres | Cedida

Piscina de Rosa Gres | Cedida

 

Sense cap mena de dubte, la pandèmia per covid-19 ha canviat la forma de relacionar-nos amb el nostre entorn i també amb la nostra llar. Necessitem habitatges per treballar, per oci, per descansar i el més important: gaudir del nostre benestar. I, per aquest motiu, Catalonia Ceramica té tot el que necessites per renovar la llar, en un únic establiment físic.

  Visita Catalonia Ceramica!

Més de 36 anys d’experiència

Especialitzada en el sector de la construcció des de fa 36 anys, és l'empresa líder de Catalunya pel que fa a la producció i distribució de materials per a la construcció. Tenen productes de gamma mitjana i mitjana-alta i també compten amb les últimes tendències i productes sostenibles per cuidar el medi ambient.

Catalonia Ceramica és el gran protagonista de les reformes a casa nostra

No ho dubtis i deixa’t assessorar pels professionals de Catalonia Ceramica per reformar la teva llar. Hi trobaràs tota mena de material de construcció, paviment i revestiment, material de bany, ferreteria i tractament de l’aigua i tota classe de solucions constructives. 

Catalonia Ceramica

Botiga de Cerdanyola del Vallès | Cedida

 

 

Pots descobrir cuines completes, banys, wellness, piscines, materials ceràmics, fusta, parquet, gres ceràmic i pedra, entre d'altres. Per als banys disposaràs de mobles de bany, sanitaris, accessoris i complements pel bany, miralls, il·luminació, banyeres, dutxes i aixetes de tot tipus.

Reforma cuina a Terrassa | Cedida

Reforma cuina a Terrassa | Cedida

 

També podràs sol·licitar informació als treballadors, ja que compten amb una plantilla formada per poder aconsellar la millor solució per a cada cas. El principal objectiu de la companyia és que surtis satisfet del centre, i que aquella cuina, aquell bany, o aquella estança que decideixis reformar o estrenar amb Catalonia Ceramica sigui una de les millors decisions de la teva vida. La teva satisfacció és el primer i hi treballen amb totes les ganes.

  Més informació