Tot a punt perquè arrenqui la 6a Fira de Comerç a la plaça de l'Abat Oliba

La 6a edició de la Fira de Comerç es farà els dies 4 i 5 de juny

La 6a Fira de Comerç de Cerdanyola del Vallès torna a partir d'aquest dissabte -i continuarà demà diumeng- a la seva ubicació tradicional, la plaça de l'Abat Oliba. Des del centre de la ciutat, Cerdanyola Comerç i Serveis oferirà una mostra dels comerços i establiments locals i una programació d'activitats i espectacles familiars. 

Consulta la programació d'activitats al final de la notícia.

 

Dos dies de comerç al carrer

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, explica que hi haurà algunes novetats en la fira d'enguany, que recupera el seu format habitual des de la plaça de l'Abat Oliba. "Hi haurà algun canvi en la localització de les carpes dels bars i restaurants", apunta Olivé, qui recorda que la fira es farà durant un dia i mig: Dissabte 4 de juny de 17 a 23 h, i diumenge 5 de juny d'11 a 14.30 h i de 17 a 21 h. 

Durant aquests dos dies, l'exposició de parades dels comerços i restaurants locals, entre els quals estarà el TOT Cerdanyola, estarà acompanyada d'espectacles i activitats. L'actuació de Qoreo Dance Studio obrirà la fira dissabte a les 17 h i la programació continuarà a les 18.30 h amb l'espectacle infantil 'Vivim del cuentu' organitzat per la llibreria Lilliput. A partir de les 19.30 h tornarà el ball i la música amb l'actuació de Modern Jazz Hip Hop de Multi Sport i el concert tribut a Sopa de Cabra dels cerdanyolencs Els Torrats (21.30 h).

Diumenge, l'escola d'idiomes Meeting Point organitza l'espectacle teatral 'Per a prínceps i princeses rebels' (11 h) i la matinal seguirà amb activitats esportives com 'Mamipilates' a càrrec de Viu Somriu (11.45 h) i Zumba (12.30 h) a càrrec de Multi Sport. A les 13.30 h es farà un vermut musical amb el grup Lost.n.found i a les 14.30 h una de les novetats: la fideuà de la fira a càrrec de l'associació La Mandanga. Ja a la tarda, el Mag Igor actuarà a partir de les 18 h i més tard serà el torn del concert de Los Bongo Beat (20 h).

Samarreta solidària

Una altra de les novetats d'aquesta edició és que tothom qui vulgui podrà comprar una samarreta commemorativa de la Fira de Comerç amb el text 'Jo compro local'. El preu serà de 10 euros i tots els beneficis es destinaran a iniciatives solidàries.

Presentació de la 6a edició de la Fiea de Comerç. FOTO: Mónica GM

Presentació de la 6a edició de la Fiea de Comerç. FOTO: Mónica GM

 

Programació d'activitats

Totes les activitats es faran a la Plaça de l’Abat Oliba.

Dissabte 4

17 h
Espectacle de dansa.
Qoreo Dance Studio

18 h
Inauguració de la fira

18.30 h
Espectacle infantil ‘Vivim del cuentu’.
Llibreria Lilliput

19.30 h
Modern jazz hip hop.
Multi Sport

21.30 h
Concert tribut a Sopa de cabra.
Els Torrats

 

Diumenge 5

11 h
Teatre per a princeps i princeses rebels.
Meeting Point

11.45 h
Mamipilates.
Viu Somriu

12.30 h
Zumba.
Multi Sport

13.30 h
Lust.N.Found.

14.30 h
Fideua.
Associació La Mandanga

18 h
Espectacle de màgia.
Mag Igor

20 h
Concert Los Bongo Beat

21 h
Tancament de la fira.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.