Tot a punt perquè arrenqui l'Aplec de Sant Iscle 2023

La trobada d'entitats cerdanyolenques a la Vall de les Feixes es farà aquest diumenge 19 de novembre a Santa Maria de les Feixes

Cerdanyola acull un nou Aplec de Sant Iscle aquest diumenge 19 de novembre a l'esplanada de Sant Iscle, a la Vall de les Feixes. L’Ajuntament va posar a disposició de qui ho demanés un total de 60 taules i 500 cadires per a fer possible aquest dinar popular enmig de la muntanya, amb missa, ballada de sardanes i concurs de fotografia inclossos. 

Com arribar a l'aplec

El mateix 19 de novembre es podrà accedir en vehicle fins a la Vall de les Feixes abans de les 8 h per a poder descarregar. A partir de les 9 h es tallarà el camí de Can Catà al trànsit i l'accés es podrà fer caminant o en microbús, que estarà operatiu entre les 9 h i les 17 h amb viatges d'anada i tornada.

De fet, un any més el Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola tornarà a participar a l'Aplec de Sant Iscle organitzant una Caminada d'uns 7 km, gratuïta i oberta a tothom. En arribar a l'esplanada de Sant Iscle es farà un dinar popular amb butifarrada (6 €). La sortida serà des de la caseta d’informació del Parc de la Riera, a les 9 h. Les inscripcions per a participar es poden fer de forma anticipada aquí fins al 18 de novembre.

Les activitats de l'aplec

L'església romànica i també l'ermita de Santa Maria de les Feixes obriran les seves portes per a rebre visites entre les 10 h i les 14 h. A les 12 h començarà la missa i quan acabi es farà el repartiment de panets beneïts. A l’esplanada,  la Cobla Sabadell amenitzarà la ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Cultural Sardanista de Cerdanyola del Vallès.

Concurs de fotografia

Al llarg del dia tindrà lloc el 48è Concurs Fotogràfic Aplec de Sant Iscle, organitzat per l'AFOCER (Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet). A més, se celebrarà la vuitena edició del concurs en la categoria Instagram. Es poden consultar les bases al web de l'agrupació.  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.