Tot a punt per al retorn del Tast de Cuina Mediterrània

L'esdeveniment comptarà amb una quinzena de restaurants entre el 30 de setembre i el 2 d'octubre

Durant tres dies, bars i restaurants de Cerdanyola del Vallès sortiran al carrer per celebrar el 4t Tast de Cuina Mediterrània. La plaça de l'Abat Oliba acollirà la nova edició de l'esdeveniment els dies 30 de setembre, 1 i 2 d'octubre.

Una quinzena d'establiments locals muntaran paradetes a la plaça per oferir plats fets amb productes de la cuina mediterrània. A més a més, hi haurà actuacions musicals i es faran tallers de cuina.

Novetats al Tast de cuina

L'esdeveniment arrencarà el divendres 30 de setembre a les 20 h, quan s'obriran les parades dels restaurants. A les 21 h tindrà lloc l'actuació de Memphis Train a la plaça de Francesc Layret, i a les 23 h es tancarà la fira. En paral·lel, els tres dies hi haurà l'espai de Tast de vi.

Els restaurants tornaran a estar en marxa dissabte a partir de les 20 h. L'actuació de les 21 h anirà a càrrec de Mr. Dynamite James Brown Experience i els locals tornaran a tancar a les 23 h.

La jornada més llarga serà la de diumenge. El Vermut del Tast començarà a les 11 h i finalitzarà a les 15.30 h. Durant el matí es farà un taller familiar de brotxetes de fruita (d'11.30 a 13 h) i la Lindy Hoppers Band actuarà a les 12 h.

Una de les novetats d'enguany és el Berenar del Tast, que es farà de 17 a 20.30 h. S'ha organitzat un segon taller familiar de 17.30 a 19 hi a les 18 h hi actuarà Lisa Bluesy & The Black Cats Souls.

Primer Tast postpandèmia

Aquest Tast de Cuina serà el primer després de la pandèmia, fet que es fa notar en una baixada de la participació. "Hi ha restaurants que han hagut de tancar perquè no han pogut aguantar la pandèmia", assenyala el president del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental i el Barcelonès, Antonio Castro. Castro ressalta, però, que nous establiments s'han afegit al Tast i valora positivament la implicació dels restaurants que hi participen: "Estarem a l'altura".

L'objectiu del Tast és que la ciutadania pugui conèixer els establiments de Cerdanyola a través de plats vinculats a la tradició mediterrània. Així, es podran trobar receptes d'arrós, carn, peix i verdures, entre d'altres. "Aquestes jornades També són una bona oportunitat per tastar coses noves", destaca Antonio Castro, propietari del restaurant Los Abetos.

 

Quins restaurants hi participen?

Divendres i dissabte: Blablableo Restaurant, Bar Alaska, Ca L'Enric, Centrik Cerdanyola, El Racó de la Plaça, Green Leka, La Antigua Teteria, La Guindilla, Papitu Restaurant i Restaurante Los Abetos.

Diumenge: Autèntic Cerdanyola, Blablableo Restaurant, Capicua Restaurant, El Racço de la Plaça, Green Leka, La Antigua Tetería, La Pizarrita de Juanlu i Tempo di Vino.

Programa del Tast de Cuina

Divendres 30 de setembre

Degustació de Cuina Mediterrània
De 20 a 23 h, a la plaça de l’Abat Oliba

Actuacions del Tast MEMPHIS TRAIN
A les 21 h

Dissabte 1 d’octubre

Degustació de Cuina Mediterrània
De 20 a 23 h, a la plaça de l’Abat Oliba

Actuacions del Tast MR. DYNAMITE JAMES BROWN EXPERIENCE
A les 21 h

Diumenge 2 d’octubre

Vermut del Tast
D’11 a 15.30 h, a la plaça de l’Abat Oliba

Taller familiar: Brotxeta saludable amb fruites
D’11.30 a 13 h

Actuació del Vermut LINDY HOPPERS BAND
A les 12 h

Berenar del Tast
De 17 a 20.30 h, a la plaça de l’Abat Oliba

Taller familiar: Brotxeta saludable amb fruites
De 17.30 a 19 h

Actuació del Berenar LISA BLUESY & THE BLACK CATS SOULS
A les 18 h

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.