Trànsit preveu la sortida de 470.000 vehicles des de l'àrea de Barcelona

Trànsit habilitarà carrils addicionals en sentit contrari a l'habitual a l'AP-7 nord i sud i a la C-32 nord i sud per l'operació sortida

El Servei Català de Trànsit (SCT) preveu que 475.000 vehicles surtin de l'àrea de Barcelona aquest cap de setmana, darrer de juliol i que coincideix amb l'inici de les vacances d'agost. Es preveu un 2% més de vehicles en aquesta operació sortida que el 2019.

Les mesures per les retencions

Per tal de descongestionar les carreteres, Trànsit habilitarà carrils addicionals en sentit contrari a l'habitual a l'AP-7 nord i sud i a la C-32 nord i sud. Altres mesures especials són la inversió de prioritats en rotondes, carrils d'incorporació i també dispositius de senyalització abalisats amb cons.

Amb la mateixa finalitat, l'SCT ha establert una sèrie de restriccions a la circulació de vehicles pesants. Entre d'altres, els camions de més de 7,5 t tenen restringida la circulació a l'AP-7 diumenge entre les 17 h i les 22 h. A més, divendres a la tarda, a l'AP-7 entre l'antic peatge de la Roca i l'antic peatge de Martorell i en el tram entre Tarragona i l'Ebre, es limita la velocitat dels vehicles pesants a 80 km/h, que hauran de circular pel carril de la dreta i sense fer avançaments.

Des de Trànsit han demanat extremar les precaucions a la carretera per evitar accidents amb aquesta mobilitat alta, similar a la dels caps de setmana estiuencs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.