Tres oportunitats més per a donar sang a Cerdanyola aquest setembre

El Centre Cívic de Bellaterra i la UAB, per partida doble, rebran la unitat mòbil del Banc de Sang abans que s'acabi el mes

Després de les dues jornades de donació de sang d'aquest setembre a l'Ateneu de Cerdanyola, la ciutat acull tres donacions més en els propers dies. Aquesta vegada, però, no seran al centre de la ciutat, sinó que tindran lloc a Bellatrerra, un cop, i a la Universitat Autònoma de Barcelona, per partida doble. 

El dijous 21 de setembre una unitat mòbil del Banc de Sang serà al Centre Cívic EMD Bellaterra de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h. A la UAB hi anirà el dimecres 27 de setembre de 10 h a 14 h al vestíbul de la Facultat de Filosofia, Lletres i Psicologia; i el dijous 28 de setembre a la mateixa hora a la Facultat d'Econòmiques i Polítiques.

Per poder assistir-hi cal reservar cita prèvia al web del Banc de Sang o a través del telèfon d'atenció al donant, el 93 577 35 66

 

Què cal saber per a ser donant?

Els requisits per a poder donar sang o plasma són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos, trobar-se bé de salut i, en el cas de les dones, no estar embarassada. El donant haurà d'omplir un qüestionari sobre la seva salut i els seus hàbits de vida que es pot descarregar en PDF.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.