La UAB obre les inscripcions per assistir a les seves portes obertes

Les jornades de portes obertes es faran els dies 8 i 9 de febrer

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) es prepara per les jornades de portes obertes al campus de Bellaterra. La universitat farà gairebé 400 xerrades durant els dies 8, 9 i 10 de febrer i per assistir-hi cal inscriure's prèviament al web de la UAB.

A cada facultat es faran xerrades per explicar als possibles futurs alumnes l’oferta formativa de la UAB, i es podrà parlar amb professorat dels graus que s'imparteixen a tots els centres del campus, incloent els dels centres adscrits. També hi haurà alumnes que participen en les xerrades per explicar la seva experiència universitària. 

Els dies 8 i 9 de febrer es faran les trobades presencials, i el 10 es faran les sessions en línia. Durant les jornades presencials també es podrà fer una passejada pel campus. Per assistir a les Jornades de Portes Obertes, és imprescindible fer una inscripció individual prèvia per tal de poder dimensionar els aforaments dels espais de cada xerrada, i mantenir-vos al dia de totes les novetats.

La universitat indica que els professors de secundària també es poden inscriure a la xerrada de presentació al professorat de les novetats per al curs 23-24 que es faran cada un dels dies a les 10h, els dies 8 i 9 de febrer a la Sala d’actes del Rectorat, i el dia 10 online. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.