La UAB ocupa la posició 114 del món en sostenibilitat

Així ho indica el rànquing QS Sustainability 2024 a partir d'analitzar més de 1.400 institucions del món

La Universitat Autònoma de Barcelona és considerada la 114a millor del món en termes de sosenibilitat, segons el rànquing QS Sustainability 2024. Esl resultats s'han extret de l'anàlisi d'un total de 1.403 institucions de l'àmbit mundial. Així mateix, la UAB és la primera institució de l'Estat en l'àmbit d'impacte social i governabilitat.

El rànquing QS Sustainability mesura l’impacte social i ambiental de les universitats tenint en compte l'impacte ambiental (que es pondera amb un pes del 68%), l'impacte social (amb un pes del 22%) i la governabilitat (amb un pes del 10%). La UAB se sitúa, per tant, en la posició 114 tenint en compte tots els àmbits, i en concret en la posició 206 segons impacte ambiental, la 89 segons impacte social i la 29 segons governabilitat. 

Pel que fa a les universitats de l'Estat, la UAB ocupa la primera posició en els àmbits d'impacte social i governabilitat, i la tercera en l'avaluació global, per darrere de la Universitat Complutense de Madrid i de la Universitat de Barcelona, en la posició 76.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.