L'últim recapte del Banc d'Aliments recull 3.000 kg a Cerdanyola

Els aliments recaptats es van destinar a Cáritas i al Rebost Solidari

L'últim recapte d'aliments fet recentment a diversos establiments comercials de Cerdanyola va aconseguir recollir un total de 3.000 kg d'aliments per als dos rebosts solidaris de la ciutat: el de Cáritas i el del Rebost Solidari. Aquest recapte estava organitzat pel Banc dels Aliments, en el marc de la campanya Operació Kilo i va comptar amb la col·laboració d'una vintena de voluntaris.

Es tracta de la campanya de primavera d'aquesta iniciativa solidària, que a nivell nacional l'any passat va aportar aliments a un total de 54 bancs d'aliments, dels quals es van beneficiar més d'un milió dues-centes mil persones.

A Cerdanyola, la iniciativa va ser gestionada per voluntaris distribuïts a diversos establiments comercials. "Aquesta nova ajuda té per a nosaltres la màxima importància, ja que ens trobem en un moment complicat en el qual es combina, des de fa uns mesos, un increment substancial de les persones beneficiàries dels nostres serveis. Al mateix temps, s'ha produït una certa davallada de les donacions que rebem, tant de les empreses com dels particulars", assenyalen des de Cáritas.

Els impulsors d'aquesta iniciativa a la ciutat volen agrair a tothom que va participar en aquesta activitat (tant voluntaris com donants) el seu esforç i la solidaritat demostrada. El pròxim recapte, que és el més important de l'any, tindrà lloc durant el mes de novembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.